Если нарушены права в связи с обработкой персональных данных

image_pdfimage_print

Граждане систематически поражаются в своих неотъемлемых правах, если не дают согласие на обработку своих персональных данных как в государственных, так и в частных учреждениях. Наиболее распространены случаи отказа нарушения конституционных прав на образование, социальное обеспечение, а также нарушение трудовых прав. Люди не могут получить начисленную зарплату или пенсию, ученикам отказывают в выдаче документов об образовании, отказывают в медицинском обслуживании. Фактически это означает социальную смерть, ведь человек лишается возможности на нормальное существование в обществе, на обеспечение своих природных прав, жизненно важных законных интересов.

Хотя в Законе «О защите персональных данных» прямо предусмотрено, что согласие – это добровольное информированное волеизъявление, на практике имеет место принуждение.

Уполномоченный по правам человека еще в 2014 году в Разъяснении к Типовому порядку обработки персональных данных установила, что «п. 10. Крім цього, особа може в будь-який момент відкликати згоду на обробку своїх персональних даних. В такому випадку володілець повинен припинити обробку, тобто знищити або видалити персональні дані особи, яка відкликала свою згоду….п. 15. Також не можна обумовлювати реалізацію законодавчо встановлених прав наданням особою згоди на обробку її персональних даних.»

Не существует НИ ОДНОЙ нормы закона, позволяющей в случае непредоставления согласия на обработку персональных данных отказывать человеку в обезпечении реализации его права на медицинское обслуживание, образование и т.д. Все отказы, которые вы получаете, дорогие братья и сестры, — это беззаконие. Всегда такой отказ в реализации прав человека чиновники основывают на подзаконных нормативно-правовых актах, которые принимаются в противоречии с профильными законами и конституционными нормами. При этом такие акты не предоставляют никаких правовых механизмов для человека, который отказывается дачи согласия на обработку персональных данных.

Приходя в учреждение или организацию, мы встречаем исполнителя, который руководствуется указами профильного министерства, инструкциями или приказом непосредственного начальника. Исполнители не устанавливают правил, поэтому, дорогие братья и сестры, ссориться с ними нет смысла и разрушительно для души. В нашем законодательном поле много таких правовых «лакун». Не стоит ожидать, что составители законов и подзаконных актов будут руководствоваться в своей работе принципами Священного Писания. Это значит, что у нас есть лишь возможность в меру сил со смирением и любовью, уповая на помощь Божию, заботясь о своем земном Отечестве, исповеднически отстаивать свои данные Богом даже в светском праве законные права как человека и уврачевывать нестыковки, которые Господь благословил нам увидеть.

Предлагаем шаблон заявления, которое нужно писать на имя Уполномоченного Верховной Рады по правам человека в случае, если Ваши права нарушаются, и Вас принуждают подписывать согласие на обработку персональных данных. После получения такого заявления Уполномоченный по правам человека должен провести проверку фактов, изложенных в заявлении, и вынести предписание об устранении нарушений законодательства о защите персональных данных. Субъект проверки – организация — должен в течение определенного в предписании срока (не менее 30 календарных дней) принять меры по устранению нарушений, указанных в предписании, и письменно проинформировать Уполномоченного об устранения нарушений вместе с предоставлением копий документов, которые это подтверждают.

Если Вы решите писать заявление самостоятельно, то обратите внимание на следующие условия обращения. В нем обязательно должно быть указано: 1. Фамилия, имя и отчество. 2. Почтовый индекс и адрес для предоставления ответа. 3. Наименование органа государственной власти, местного самоуправления или должностного лица, нарушившие Ваши права. 4. В чем конкретно заключается суть нарушения Ваших прав. 5. Когда или в какой срок допущено нарушение Ваших прав. 6. Какие меры Вы употребляли для восстановления Ваших прав; к которым органов или должностных лиц обращались (приложить копии их ответов) — если таковые имеются. 7. Обращались ли Вы за защитой нарушенных прав в суд? 8. Суть Вашей просьбы, обращения. 9. Дата и собственноручная подпись.

Обращение к Уполномоченному Верховной Рады Украины по правам человека следует направлять в заказным письмом с уведомлением о вручении по адресу: вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008, Денісовій Людмилі Леонтіївні. Себе оставляйте копию письма, к которому прикрепляйте полученное уведомление о вручении адресату и чек об оплате.

Информируйте также ОО «Человек ХХI столетия» о факте направления обращения к Уполномоченному Верховной Рады по правам человека на e-mail: tartan548@ukr.net

С уважением,  Таран Т.С., Председатель ОО «Человек ХХI столетия».

ПРИМЕРНЫЙ ОБРАЗЕЦ ЗАЯВЛЕНИЯ

ВСЕГДА ВНИМАТЕЛЬНО ЧИТАЙТЕ  ПРЕДЛАГАЕМЫЕ ВАМ ОБРАЗЦЫ ЗАЯВЛЕНИЙ! УТОЧНЯЙТЕ У ЮРИСТОВ, НЕ ПОМЕНЯЛИСЬ ЛИ ЮРИДИЧЕСКИЕ ОБОСНОВАНИЯ!

                                                          Уповноваженому  Верховної Ради України з прав людини
ДЕНІСОВІЙ Л.Л.

___________________________________(ПІБ)

Адреса:___________________________________

Індекс________________
Тел.__________________________

Щодо порушення інформаційних прав людини
Щодо порушення соціальних прав

ЗАЯВА

Шановна Людмило Леонтіївно!

_________________, ( дата) мені, _______________________________________   (ПІБ)
_____________________________________________________________________
(Найменування органу державної влади, місцевого самоврядування чи посадової особи, які порушили Ваші права)  
було  відмовлено у         ______________________________________________________
(опис порушених прав)

__________________________________________________________

Відмова у забезпеченні реалізації мого права була мотивована тим, що я не надала(-в) згоду на обробку персональних даних, яка вимагалася від мене як попередня умова  забезпечення реалізації мого права на _______.

Згідно з положеннями ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних», згода суб’єкта персональних даних — добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, висловлене у письмовій формі або у формі, що дає змогу зробити висновок про надання згоди.

У заяві про згоду на обробку персональних даних, що мені пропонували підписати, не було відомостей про володільця персональних даних, мету, строки обробки персональних даних, обсяг персональних даних.

Згідно з вимогами ст. 8 Конституції України в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Ст. 3 Конституції України передбачено, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю; права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави.

Статтею 32 Конституції України визначено, що ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Рішенням Конституційного Суду України від 20 січня 2012 року N 2-рп/2012 (Рішення N 2-рп/2012) надано офіційне тлумачення положення ч. 2 ст. 32 Конституції України, зокрема: неможливо визначити абсолютно всі види поведінки фізичної особи у сферах особистого та сімейного життя, оскільки особисті та сімейні права є частиною природних прав людини, які не є вичерпними‚ і реалізуються в різноманітних і динамічних відносинах майнового та немайнового характеру, стосунках, явищах, подіях тощо. Право на приватне та сімейне життя є засадничою цінністю, необхідною для повного розквіту людини в демократичному суспільстві, та розглядається як право фізичної особи на автономне буття незалежно від держави, органів місцевого самоврядування, юридичних і фізичних осіб. Збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди державою, органами місцевого самоврядування, юридичними або фізичними особами є втручанням в її особисте та сімейне життя. Таке втручання допускається винятково у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Згідно з ч. 1 ст. 6 Закону України від 01 червня 2010 року N 2297-VI «Про захист персональних даних» (далі — Закон N 2297-VI), мета обробки персональних даних має бути сформульована в законах, інших нормативно-правових актах, положеннях, установчих чи інших документах, які регулюють діяльність володільця персональних даних, та відповідати законодавству про захист персональних даних.

Персональні дані — це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (ст. 2 Закону N 2297-VI).

Обробка персональних даних здійснюється для конкретних і законних цілей, визначених за згодою суб’єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України, у порядку, встановленому законодавством. Не допускається обробка даних про фізичну особу, які є конфіденційною інформацією, без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини (ч. 5, 6 ст. 6 вказаного Закону).

Таким чином, принципами обробки персональних даних є відкритість і прозорість, відповідальність, адекватність та ненадмірність їх складу та змісту стосовно визначеної мети їх обробки, а підстави обробки персональних викладені у ст. 11 Закону N 2297-VI.

Звертає на себе увагу факт, що законодавством недостатньо врегульоване питання щодо наслідків відмови особи від обробки її персональних даних. Проте, п.15 «Роз’яснень Уповноваженого Верховної Ради з прав людини до Типового порядку обробки персональних даних» від 08.01.2014 «Окремі питання, на які слід звернути увагу володільців при здійсненні обробки персональних даних на підставі згоди особи», чітко визначає: «15. Також не можна обумовлювати реалізацію законодавчо встановлених прав наданням особою згоди на обробку її персональних даних».

Таким чином, примус мене підписати згоду на обробку персональних даних є порушенням вимог Закону N 2297-VI та порушує мої інформаційні права, а також тягне за собою ураження мене в моїх природних та соціальних правах.

З огляду на викладене, прошу Вас, шановна Людмило Леонтіївно, вчинити законні заходи реагування задля припинення порушення моїх прав та забезпечення надалі реалізації моїх законних прав та інтересів.

З повагою,

          _________________
                (Дата)                                                              (ПІБ, підпис)

image_pdfimage_print
Print Friendly, PDF & Email